Predsjedavajući SZG Daruvara Tihomir Djedović, saziva Redovnu izvještajnu Skupštinu SZG Daruvara za 2018. godinu u terminu 30. svibnja 2019. godine u 18.00 u Vijećnici Grada Daruvara (poziv u privitku). Postoji mogućnost da će se u ovom terminu održavati sjednica gradskog Vijeća, stoga ćemo Vas naknadno izvijestiti o mogućoj promjeni lokacije održavanja Skupštine.

U prilogu Vam dostavljamo i „Popis predstavnika Skupštine u mandatu 2017-2021. godina, te Vas ujedno i upućujem da u slučaju dolaska „zamjenskog predstavnika“ svakako dostavite „Predstavničku punomoć za Skupštinu SZG Daruvara – 2019-1“ (u prilogu) na e-mail sportska.zajednica.grada.daruvara@bj.t-com.hr  (ovjerenu i skeniranu ili slikanu u  JPG formatu) prije zaključivanja dokumentacije za samu Skupštinu (do 28.05.). Na Skupštinu donesti iste orginale. Ovaj postupak je zamišljen da bi izbjegli križanja i prepravljanja po orginalnim dokumentima, a samo u iznimnim i hitnim slučajevima ćemo prihvatiti prijavu predstavnika na samoj sjednici Skupštine. Izabrani predstavnici za mandatno razdoblje 2017-2021 nisu dužni donesti ovjerene punomoći, a ujedno molimo da udruga Planinarsko društvo „Petrov vrh“ opunomoći novog predstavnika.

Ostalu dokumentaciju uz eventualne izmjene prostora održavanja;

  • Izvještaj o radu za 2019. godinu,
  • Financijski izvještaj za 2018. godinu i
  • Izvješće Nadzornog odbora za 2018. godinu,

ćemo Vam dostaviti u digitalnom obliku nakon prihvaćanja Izvršnog odbora (nakon sjednice 27.05.), te u papirnatom obliku na samoj sjednici Skupštine 30.05.2019. godine, a nakon održane i prihvaćene od predstavnika udruga članica SZG Daruvara će se ista objaviti na stranicama SZG Daruvara https://szgda.hr/.

 Molimo sve predstavnike Skupštine da se odazovu sjednici, a posebno oni koji do sada nisu bili prisutni niti na jednoj sjednici zbog ispunjavanja svojih prava i obaveza vezanih za korištenje Proračunskih sredstava Grada Daruvara i članstva u Sportskoj zajednici Grada Daruvara. Svoj nedolazak na sjednicu Skupštine molimo Vas da svakako opravdate, pismenim putem na e-mail zajednice ili kod tajnika 098/782-204.

         Sportski pozdrav !