Daruvar je na svom travnjaku u teškoj utakmici protiv odlično raspoložene Pitomače podijelio bodove. Gostu u vodstvo dolaze rano, već u 7.minuti nakon dosuđivanja kaznenog udarca za goste. Naime, netko je domaćih igrača igrao visoko nogom u kaznenom prostoru. S 11. metara sigurno u mrežu Daruvara pogađa Veličan i odvodi svoju momčad u rano vodstvo.U nastavku igre obje momčadi igraju rastrčano, no ljepotu igre kvare česti prekidi i dosuđene opomene kojih je u susretu bilo izrečeno čak 10, po pet za svaku momčad. Domaći Mihalić odlično je loptu plasirao u okvir vrata u 15. minuti, no pored vratnice, a Res je u 30 minuti pogodio vratnicu Pitomače. Izjednačujući pogodak postiže nakon prekida i odlično upućene lopte Balcera u kazneni prostor. U gužvi se najbolje snašao Res i spremio loptu u mrežu Franjića. U drugo dijelu nakon prvih 15 minuta igre obje momčadi vidno padaju u ritmu. Zahvaljujući propustu domaće obrane spretno se izvukao Kajić te s tri metra matirao domaćeg Pintarića. Svega deset minuta kasnije odlično raspoloženi Bublić sprema loptu por rašlje nemoćnog Franjića i izjednačava. Do kraja susreta obje su momčadi imale po priliku, gostujući Tenjeri u okvir vrata glavom je poslao loptu u 87 minuti, a Marušić je priliku imao u 90. minuti susreta.

DARUVAR                   2 (1)

PITOMAČA                 2 (1)

DARUVAR: Pintarić,Ožeg, Bublić (od 88. Kasapović), Dmjejhal, Mihalić, Res,  Balcer, Marušić, Novosel, Kračić, Varat. TRENER:Dalibor Res.

PITOMAČA:Franjić, Škrinjar, Veličan, Kajić, Kranjčec ( od 86. Horvatinović), Herent, Šehić (od 55. Kožarić), Sidnjeko (od 73. Tenjeri), Filipović (od 90. Maresić), Sabljić, Živko. TRENER: Vjekoslav Vučeta. DARUVAR- Igralište NK DARUVAR. Gledatelja -100.SUDAC: Dario Matočec.POMOĆNI:Dević i Vrabelj.STRIJELCI:0:1 Veličan kazneni udarac 11. metara (7),1:1 Bublić (36),1:2 Kajić (67), 2:2 Bublić (77).

Dalibor Res trener NK Daruvar – Mislim da smo danas i jedna i druga ekipa prikazali dobar, čvrst muški nogomet, dobro se igralo , rezultat je neodlučen i objektivan i realan, te priželjkujem još ovakvih utakmica u nastavku sezone od svoje ekipe.

Goran Ređep trener NK Graničar – Zadovoljan sam pristupom kako su dečki igrali, baš je to bilo agresivno, rastrčano.To nam je falilo u nekim utakmicama u kojima smo morali tako igrati pa bi osvojili i više bodova.Možda smo malo nekoncentrirano i nespretno primili golove, ali to je nogomet koji se gubi ili dobiva na svojim ili greškama pritivnika.