Prema ustaljenoj praksi dostavljamo Vam raspored liječničkih pregleda za naredni period 2021. godine koji se organizira u suradnji SZG Daruvara i Specijalističke ordinacije medicine sporta i rada dr.Almenke Balenović iz Ivanić Grada.

Liječnički pregledi prvi dio 2021. godine će se za sportaše amatere u organizaciji SZG Daruvara održati u tri termina 11.ožujka 2021. (četvrtak) u terminu 15.30 – 19.15 sati, 30. ožujka 2021. (utorak) u terminu 15.30 – 19.15 sati i 12. travnja (ponedjeljak) u terminu 15.30 – 18.30 sati u Daruvaru u zdravstvenoj specijalističkoj ustanovi Poliklinike Arkadia, Strma ulica 16.

Cijena liječničkih pregleda za sada ostaje ista kao i prethodnih godina prvi pregled 50,00 kn i drugi pregled 25 kn. Sportska zajednica Grada Daruvara pokriva putni trošak dolaska liječničkog tima iz Ivanić Grada u šest dolazaka tijekom godine.

Podsjećamo Vas da sukladno Zakonu o sportu svi natjecatelji su dužni obaviti liječničke pregleda, a isti podliježu i trenutnoj i aktualnoj kontroli od strane Sportske inspekcije.

Molimo sve klubove koji će u narednom periodu poslati svoje sportaše amatere na liječnički pregled putem SZG Daruvara da potvrde primitak ove obavijesti aktualne kontakt osobe, kontakt telefone i e-mail adrese, te broj učesnika pregleda.

U slučaju da imate sportaše koji idu prvi put na pregled u privitku Vam je anketni listić koji su dužni sportaši ponesti i dostaviti na samom pregledu. U slučaju potrebe izdavanja ranijih potvrda molimo Vas kontaktirajte dr.Almenku Balenović.