DARUVAR- U lokalnom derbiju, susretu Daruvara i Zdenke, bodovi i pobjeda otišli su gostima, momčadi Zdenke koja je nadigrala Daruvar. Utakmica se razigrala tek u drugom dijelu u kojem je palo sedam pogodaka, a susret završen rezultatom 3:5. Susret visokog sportskog naboja i želje na obje strane da se igra što bolje, potvrdio je i velik broj prilika. Već u 7. minuti domaćim vratima prijeti Oršić, koji loptu šalje tik iznad vratnice, Daruvar je svoju priliku imao u 10. minuti kada su odlično proigrali Bublić i Res, no lopta odlazi pored vrata. Gostujući Oršić ponovno prijei udarcem iznad vrata u 13. minuti, a kod domaćina Bublić loptu prema vratima upućuje glavom. Odlično raspoloženi gotujući Oršić pogađa vratnicu Daruvara u 18. minuti.

Pritisku gostiju Daruvar je uspješno odlijevao do 27. minute kada je Gloc vješto izvukao vratara Pintarića van vrata i spremio loptu u mrežu Daruvara. Do konca prvog dijela igra se smirila, no i dalje se igralo čvrsto, a domaćin je pokušvao probiti obranu Zdenke i izjednačiti, no bez uspjeha. Drugi dio utakmice nastavlja se u odličnom ritmu kao i prvi. Domaćini izjednačavaju zahvaljujući odličnoj lopti Resa u 55. minuti. Vjetar u leđa dobiven nakon izjednačenja kratko je nosio domaću momčad, budući da Gloc nakon solo prodora po boku postiže pogodak za 1:2 u 57.minuti.Daruvar se ne predaje, Dželajlija odlično puca glavom prema vratima Zdenke u 60. minuti, a nakon što je u kaznenom prostoru nesportski zaustavljen Bjelajac, dosuđeno je izvođenje kaznenog udaraca za Daruvar. Sigurno ga izvodi Bublić i izjednačava na 2:2. No, već u 73. minuti Zdenka odlazi na 2:3 nakon odličnog proigravanja Oršića, a na 2:4 Zdenku odvodi u 79. minuti Plantek. Daruvar smanjuje u 83. minuti zahvaljujući pogotku Resa, no iako su imali želje domaćin nije mogao do kraja susreta izjednačiti po treći put. Naime, Zdenka u 87. minuti odlazi na 3:5 nakon odlične suradnje Gloca i Planteka koji pogađa mrežu Daruvara. Zdenka je nakon ovog susreta učvrstila svoju poziciju u ekipama koje drže vrh ljestvice, dok Daruvaru predstoji neizvjestan završetak prvenstva, budući da im predstoji niz vrlo neugodnih susreta.

DARUVAR – 3 (0)

ZDENKA – 5 (1)

DARUVAR:Pintarić, Ožeg, Cišper (od 69. Kasapović), Bublić, Dželajlija, Dmejhal, Mihalić (od 60. Bjelajac), Res, Marušić, Karačić, Varat. TRENER: Dalibor Res

ZDENKA 91: Šoma,Brekalo (od 88.Heršil),Kubišta (od 75. Lukenda F.,), Mađeruh Mato (od 72.Lukenda I.), Klimeš, Marušić (od 90. Bahun),Tomašek, Oršić, Gloc, Plantek, Mađeruh Matija. TRENER: Nebojša Gostimir.

DARUVAR- Igralište NK Daruvar. Gledatelja -120.SUDAC: Armin Gadžo. POMOĆNI: Smrček i Miklečić. STRIJELCI:0:1 Gloc (27), 1:1Res (55),1:2 Gloc (57), 2:2 Bublić  11.metara (69), 2:3 Oršić (73), 2:4 Plantek (79), 3:4 Res (83),3:5 Plantek (87).

Dalibor Res trener NK Daruvar – Loša utakmica za nas, gotovo već po nekakvom klišeu, dobro se uđe u utakmicu, nakon toga dekoncentracija, primi se gol nakon toga se igra raspadne. Kasnije so došlo do daha, do 2:2, no ponovno dekoncentracija, primi se gol, ekipa padne i to je to.

Nebojša Gostimir trener NK Zdenka -Mogu reći da smo cijelu utakmicu bili bolji i zasluženo pobijedili. Drugo poluvrijeme utakamica je bila nervozna, bilo je to sve dosta korektno, čestitam objema ekipama.